Кривия: На Ботев му липсва самочувствие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (103)
09:10 / 16.02.2013
15991
Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров - Кривия смята, че на отбора му липсва самочувствие и това му пречи да постига по-добри резултати. Въпреки това той е уверен, че бъдещето на тима ще бъде добро.

"Смятам, че всичко върви по план. Новите попълнения постепенно се вписват в отбора. Толкова бързо никой не може да се наложи. Възможно е да привлечем още играчи. Колкото до първенството - всичко зависи от това как ще играем ние, от нашите футболисти. Ако те изпълняват всичко, което изисква старши треньорът, мисля, че няма да имаме проблеми! Не ми задавайте въпроса защо се появиха съмнения за загубата от Слован. Питайте тези, които са го написали. При нас нещата са наред. Имаме достатъчно богат собственик, който достатъчно добре ни плаща, за да не се занимаваме с тази измет наречена черно тото. С изключение на това 1:7 от Слован съм много доволен от свършеното на лагера. Това, което искаше старши треньорът, футболистите го постигнаха. Може би ни липсва още самочувствие. Но всеки може да загуби. Дадохме шанс на млади вратари, на футболисти, които не са играли. Ако бяхме оставили да играят едни и същи хора, със сигурност нямаше да загубим", убеден е Александров.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (103)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).