Локо изпусна Марек на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:57 / 29.03.2008
6440
Локо не успя да победи Марек и завърши 0:0 пред около 4500 зрители на стадион "Локомотив" в квартал "Лаута". "Смърфовете" проспаха първото полувреме, а през второто множеството пропуски и бетонът, който гостите бяха забъркали пред собствената си врата, не позволиха "черно-белите" да отбележат попадение.

Локомотив започна на бързи обороти двубоя и още във втората минута "черно-белите" имаха възможност да отбележат. Още във втората минута Горанов стреля опасно от пряк свободен, но стражът на гостите изби в корнер. След изпълнението му Ангел Йошев бе на крачка от попадението но се размина с топката пред голлинията.

До края на полувремето възпитаниците на Драган Канатларовски, който за първи път ръководеше подопечните си от пейката, не успяха да създадат чисто голово положение.

Второто полувреме също започна изключително активно за "черно-белите". В 47-та минута Даксон Да Силва центрира прецизно от пряк свободен удар и Дани Кики с глава направи непростим пропуск на метър пред голлинията.

В 53-та минута Румен Горанов отново затрудни стражът на гостите след изпълнение от пряк свободен удар, но избитата топка бе избита пред краката на връхлитащият Димитър Илиев.

До края на полувремето гостите заиграха с 10 човека пред и вътре в наказателното си поле. Все пак в 78-та минута Даксон отново центрира добре, топката попадна в Анатоли Тодоров, който от близо стреля слабо и във вратаря.

В края на срещата Канатларовски потърси промяна пускайки в игра Евертон Джилио и Герасим Заков, но и те не успяха да променят статуквото на терена. Все пак в 85-та минута Герасим Заков изпробва прехвърлящ удар от границата на наказателното поле, но топката премина малко над гредата. Само две минути преди това Йордан Милиев стреля с глава след центриране от пряк свободен, но ударът му премина покрай гредата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).