ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Какалов: Не съм и мечтал да ме приемат така в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 28.03.2008Коментари (0)2130
© Plovdiv24.com
Новоизлюпеният национал на Ботев Пд Георги Какалов бе радостен от победата на България над Финландия и от дебюта, който направи за лъвовете. Нападателят на канарчетата заяви, че иска да спечели Купата на България с Ботев и да играе в евротурнирите.

- Жоро, отмина вече първият ти тест в националния отбор. Как се чувстваш след неговия край, след като победихте Финландия?

- Ами, чувството е невероятно. Щастлив съм от победата и от своя дебют. Дано и занапред Пламен Марков да ме вика, но съм наясно, че трябва постоянно да оправдавам доверието.

- Имаше ли притеснение в началото, когато се появи в игра?

- Разбира се, няма как да е друго яче. Бях малко претеснен, малко бяха сковани действията ми на терена, но в последствие влязох в ритъма на мача и мисля, че не направих лош дебют.

- Как ви приеха „старите кучета" в отбора?

- Не съм си и мечтал за такова посрещане. Всичко е много добре, колективът е страхотен и за мен бе удоволствие да бъда част от този отбор в днешния ден.

- Като каза, че колективът е страхотен, мислиш ли, че имаме и страхотен потенциял и качества, за да се класираме на Световното първенство през 2010 година?

- Да, разбира се. Ако не вярвахме, едва ли щяхме да сме тук. Имаме сили и съм убеден, че можем да се класираме. Има колектив, който е налице и играчи, с които можед да постигнем тази наша цел. Ще е доста жалко, ако пропуснем и този голям форум.

- Предполагам вече си подготвен за доста въпроси около твоето бъдеще, след като продължават писанията, че си цел на ЦСКА и си ухажван от страна на президента Александър Томов с конкретни оферти?

- В момента мисля само за футбол и за представянето си с Ботев Пловдив. Нищо не цзнам по въпроса за мой евентуален трансфер, трябва да се обърнете към хората от двата клуба. Но пак повтарям, аз нищо не знам. Искам Ботев да продължи да се представя добре, както през пролетния сезон, да побеждаваме и ако може да играем на финала за Купата на България, а след като вземем трофея, да играем в евротурнирите!

- А какво се промени толкова в Ботев, че отборът наистина се представя на едно по-различно ниво през втория полусезон и продължава с добрите игри и победите?

- Ами, промениха се доста неща. Всички са амбицирани и има глад за успехи. Спокойни сме, след като отбора вече има два-три добри спонсора.

Източник: Sport1.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: