Герасим Заков: Искам да играя в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
16:21 / 02.02.2013
12867
Бившият нападател на Литекс Герасим Заков не скри, че иска да носи екипа на пловдивския Локомотив.

Футболистът вече е провел разговори с треньора на "смърфовете" Стефан Генов, но предстои да има такива и с боса на клуба Веселин Марешки.

"Познавам се много добре със Стефан Генов, тъй като сме работили и преди заедно. Вече проведох няколко разговора с него", започна коментара си Герасим Заков.

"Той има голямо желание да подпиша с тима. Смята, че бих му бил полезен. За момента обаче няма развитие около ситуацията. Говорил съм единствено с треньора."

"Очаквам тези дни да се срещна и с президента и да обсъдим условията около евентуалния ми договор с клуба. Аз лично искам да играя за Локо Пловдив. Но не зависи само от мен."

"Чакам развитие - евентуално да изляза зад граница. Имам оферти и от още 2-3 клуба от А група. Аз обаче не бързам с решението си. Най-вероятно в началото на другата седмица ще стане ясно къде ще играя", завърши своето изказване юношата на ЦСКА.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).