Стефан Генов впечатлен от котдивоареца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:17 / 18.01.2013
7074
Треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов-Чечо обяви, че дългосрочните цели на "смърфовете" са насочени към участие в евротурнирите.

"Ще се работи по план. Искам да изградя нещо, което ще бъде постоянно и през следващото първенство ще се намесим в челото на "А" група. Защо не и в зона Европа", обяви треньорът пред "Стандарт".

Генов говори и за селекцията на Локо. В момента проби в отбора кара Арестид Бахин.

"Първите ми впечатления от котдивоареца са отлични, но искам да го видя и в контролите. Селекцията ме задоволява, имахме нужда да подсилим в защита. Радвам се, че успяхме да привлечем Георги Мечечиев и Наско Атанасов. Сега имаме нужда от още един опорен халф. Надявам се, че до десетина дни ще решим и този проблем", добави Стефан Генов.

Първата контрола на Локо през зимната подготовка ще бъде с Калиакра на 22 януари.

"На 22 януари ще играем с Калиакра Каварна в Албена, втората проверка, с която ще завършим лагера, е на 26-и. Прибирайки се към Пловдив ще играем с Черноморец в Бургас. Само две контроли ще имаме в първия етап на подготовката", разясни още Генов.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).