Спартак излиза в мач-рубикон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 15.03.2008
2709
Спартак излиза срещу Родопа в Смолян в може би най-важния мач за момчетата на Николай Киров през пролетния полусезон. Спартак има амбицията и качествата да се бори за промоции за "А" група, но все нещо не достига. Родопа са на второ място и сякаш са фаворит в тази среща, но именно поради това победа на "гладиаторите" ще бъде два пъти по-ценна. Трите точки срещу пряк съперник, при това като гост, ще ги доближат още повече до така мечтаното второ място.

"Синьо-червените" победиха без да се напъват Бенковски, като като показаха доста потенциал. С Йордан Христов и Ивайло Димитров по крилата, дори повечето отбори от "А" група може да се притесняват. В нападение Николай Павлов и Петър Кънчев са в перфектна форма и са готови да бележат. На резервната скамейка най-вероятно ще е друг добър голмайстор - Иван Площаков, който е извън форма последните месеци, но е винаги готов да бележи.

Най-опасния играч на Родопа е бившия "гладиатор" и настоящ футболист на Ботев, играещ под наем в Смолян - Емил Урумов. Шивача още в дебютния си мач вкара два гола за победата с 2:0 над Светкавица. Въпреки, че ще е изключително трудно на терена в Смолян, Спартак има сили за победа, която ще увеличи значително шансовете за промоция. След този мач "гладиаторите" имат четири задължителни победи в Пловдив, които ще изстрелят тима нагоре в класирането.

15.03.2008 Родопа - Спартак 15:30
ст. Градски, Смолян
Главен съдия: Мартин Богдев(Бургас)
Помощници: Вал. Добрев, М.Димитров
през есента: Спартак - Родопа 2:0


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).