Фенове на Ботев не искат Валери Божинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:13 / 10.01.2013
6506
Най-запалените ултраси от агитката на Ботев (Пловдив) реагираха като ужилени, след като научиха, че Валери Божинов може да премине в любимия им тим, съобщава "Стандарт"

Негативните настроения срещу нападателя са породени от факта, че той няколко пъти демонстрира пристрастия към кръвния враг Локомотив (Пловдив). Миналата година Валери дори тренира на "Лаута" и се снима с екипа на "смърфовете". Нещо повече - обясни се в любов към "черно-бялата" идея пред малчугани в края на юни.

Един от най-добрите приятели на Божинов пък е страстен фен на Локо. Това е скандалният рапър Ванко 1. Бившият пандизчия придружаваше национала при всичките му появявания на стадиона в парк "Лаута".

Все пак ботевистите омекват по темата, когато се сетят за жената на Божинов - Николета Лозанова. "Ако ще идва на Колежа, трябва да има клауза в договора, според която половинката му да присъства на всяко домакинство, за да повдига духа на феновете", шегуват се "жълто-черни" ултраси от фракция "Мараша бойс".



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).