Радо Станев: Оставам с много приятели и чудесни спомени от Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:07 / 10.01.2013
2990
Напусналият Локо (Пд) треньор на вратарите Радостин Станев обясни мотивите за своето решение.

"Това беше много трудно, но здравето и семейството са най-важни. Родния ми град е Варна, а съпругата и дъщеричката ми живеят в Сандански и искам да съм по-близо до тях", разкри Станев пред фенския сайт на Локо (Пд).

"Локомотив (Пд) е клуб, към който човек няма как да не се привърже. Самият аз оставам с много приятели и чудесни спомени от Лаута", допълни още специалистът.

На последното издание на Черно-бялата Коледа Радо Станев получи специална награда за изключителния си принос към школата на Локомотив, заради амбициозната си всеотдайна работа с подрастващите вратари на Лаута.

"Много държа на това признание и за мен то има огромна стойност. Помолих Мишо (бел. ред. новоназначеният треньор на вратарите Михаил Ролев) да положи всички усилия да продължи работата си с младите вратари, тъй като сред тях има много талантливи момчета. Споделих му впечатленията си, както и начина си на работа с тях до сега. Той е отличен специалист и ще даде много на Локомотив" каза още Станев, специално за LPortala.net.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).