Локо издирва Даксон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
11:20 / 04.01.2013
6367
В Локомотив Пловдив в последните дни правят безуспешни опити да се свържат с бившата си звезда Даксон Да Силва. 25-годишният бразилец бе продаден на тима от Рио Де Жанейро Вашко да Гама, но преди около месец предложи на черно-белите да привлекат негов сънародник.

Става въпрос за набора на Даксон Вилкер Перейра. Нападателят за последно се е подвизавал за трето-дивизионния италиански Прато, като в момента е свободен агент. Хората от спортно-техническия щаб на Локомотив Пловдив се опитват да се свържат с Даксон, за да разберат каква е ситуацията с Перейра и дали в крайна сметка ще пристигне в Пловдив. Засега обаче опитите им да се свържат с него удрят на камък.

"Дори и управителят на стадиона Никола Николов-Гунди който е много близък с Даксон, не успява да се свърже с него. Даксон ни ги препоръча. След като изгледах клипчето с изявите на Перейра, останах доволен от видяното.

Желанието ни е да осъществим връзка с Даксон, за да може той да съобщи на приятеля си какви параметри като финансови условия могат да му бъдат предложени, за да каже дали е съгласен да дойде в Локомотив Пловдив", коментира ситуацията пред "7 дни спорт" треньорът на черно-белите Стефан Генов.



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).