Бивш играч на Левски и ЦСКА попадна в полезрението на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
11:14 / 02.01.2013
9280
Бившият играч на Левски и ЦСКА Четин Садула е попаднал в полезрението на Локомотив Пловдив. Това разкри самия наставник на "черно-белите" Стефан Генов за Plovdiv24.bg. Халфът, който играеше за Етър (Велико Търново) през есенния полусезон е много близо до договор с пловдивчани. Както е известно той бе един от многото натирани от чистката на "Ивайло". В момента Садула е свободен агент и за него Локомотив няма да плаща трансферна сума.

"Садула е футболист, който попада в плановете ми. Не е подписано с него. Проведохме един разговор, но допълнително ще се доутомчняваме", коментира Генов пред Plovdiv24.bg.

Чечо също така призна пред нашата медия, че трансферите на македонците Иван Митров и Лазар Илиев са пропаднали, тъй като не са могли да разтрогнат договорите си с ръководството на Брегалница Щип.

Той също така разкри, че на "Лаута" все още чакат бразилеца, който се очаква да бъде пратен от любимеца на "черно-белите" фенове Даксон да Силва.

За финал Генов коментира и слуховете за Кирил Котев и Мартин Кавдански, които влизат в полезренията на доста отбори, както в България, така и в чужбина: "Това са само спекулации, на този етап няма нищо".



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).