Локо тръгна за Каварна с 20 футболисти, Сакалиев възстановен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:35 / 10.03.2008
4743
Футболистите на Локомотив потеглиха на лагер, преди двубоят от турнира за Купата на България срещу Калиакра, който ще се играе в Каварна. Новите имена в групата в сравнение с шампионатният двубой срещу Славия са Йордан Милиев и Стойко Сакалиев. Защитникът ще завръща в състава на "смърфовете" след изтърпяно наказание за натрупани пет жълти картона. Преотстъпеният от ЦСКА нападател Сакалиев е възстановен от контузията, която получи срещу Локо (Сф) и също попадна в групата за двубоя в Каварна.

"Трябва да преодолеем проблемите и напрежението което ни съпътстват последните няколко дни и да постигнем победа срещу сериозен противник", бяха думите с които треньорът Ясен Петров поведе възпитаниците си към Каварна.

Групата на Локомотив: Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Даниел Моралес, Мартин Сечков, Иван Иванов, Йордан Милиев, Георги Мечечиев, Александър Бранеков, Петър Кюмюрджиев, Ангел Йошев, Даксон Да Силва, Румен Горанов, Гюрсел Вели, Стайко Стойчев, Дани Кики, Димитър Илиев, Анатоли Тодоров, Стойко Сакалиев, Явор Въндев, Герасим Заков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).