Локомотив набеляза голаджия от Македония

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
11:17 / 27.12.2012
8722
Локомотив Пд си е набелязал изявен голаджия от чужбина, твърди "7 дни спорт". Става въпрос за таран, който до този момент не се е подвизавал в родното първенство. Въпросният чужденец е харесан лично от треньора Стефан Генов. Проблемът е, че нападателят все още има действащ договор с настоящия си клуб.

Трансферът му на Лаута може да се осъществи само ако успее да скъса със сегашния си отбор. Според наши източници обаче е възможно набелязаният нападател да е един измежду македонците Лазе Илиев и Горан Здравков. И двамата са играчи на местния Брегалница Щип, като контрактите им с македонския клуб изтичат. Преди време треньорът Стефан Генов бе лично в Македония, където гледа среща от първенството на техния тим. Освен това Чечо заяви, че единият от набелязаните футболисти за зимната селекция е чужденец, който може да се сдобие с български паспорт.

А Илиев и Здравков са точно такива. Черно-белите пазят подробностите около него в тайна, за да не им бъде измъкнат под носа. Както е известно, Локо Пд не успя да си върне желания любимец на феновете Мартин Камбуров, а се раздели и с Атанас Курдов и на практика в момента на Лаута не разполагат с типичен таран, ако изключим 17-годишния Серафим Михайлов.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).