Мъри: Резултатът от първия мач повлия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:19 / 16.12.2012
4368
Новият старши треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов, остана доволен от представянето на своите, въпреки днешната загуба с 0:1 в осминафиналния реванш от турнира за Купата на България.

"Стараха се футболистите, на тежкия терен направиха доста добри неща. Явно резултатът от първия мач повлия, имахме ситуации, но не ги реализирахме. Ако имаше положителен резултат 1:0 в наша полза, можеше да се надяваме на нещо повече, след като Славия вкара първи, вече беше много трудно", заяви Мъри след края на срещата.

Той обаче отрече тотално информациите на Вили Вуцов, че именно той е водил тренировките на "канарите" в последните дни и именно той е избрал тактиката за този мач: "Не съм готвил нищо. Коце Видолов си носеше изцяло и тренировки и всичко, смятам, че свърши добра работа за малкото време, което имаше".


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).