Групата на Ботев за Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
16:46 / 15.12.2012
8619
Само 17 футболисти попаднаха в групата на Ботев за реванша със Славия. Костадин Видолов е притиснат от сериозни кадрови проблеми и разполага с едва 14 полеви състезатели от първия отбор. Както е известно последния официален мач за сезона пропускат Томаш Иршак, Вандер Виейра и Рубен Паласуелос.

Младоците от тима до 19 години, които тренират с представителния състав, също страдат от контузии и така Коце Видолов бе принуден да допълни оскъдната група със 17-годишния Владимир Айтов. За юношеския национал това е второ присъствие в групата, след като попадна сред 18-те и при победата над Миньор за първенство. Освен това Айтов има и един официален мач на сметката си и той е именно в турнира за националната купа срещу Евроколеж.

В събота "канарчетата" направиха последната си тренировка за календарната година. Тя се проведе на замръзналия терен в Брестник, който за щастие не доведе до травма и утре Костадин Видолов ще избира титулярния си състав от следните футболисти:

Христо Иванов, Ернестас Шеткус, Йордан Христов, Ивайло Димитров, Ангел Рахов, Асен Караславов, Бобан Грънчаров, Стефан Станчев, Владимир Айтов, Артур Енрике, Костадин Дяков, Мариян Огнянов, Тодор Неделев, Петър Атанасов, Иван Цветков, Хабиб Бамого, Станислав Костов.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).