Кадрови проблеми в Локо преди гостуването на Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:16 / 06.03.2008
2045
Треньорът на Локо (Пд) Ясен Петров даде традиционната си пресконференция преди кръга. След нея стана ясно, че наставникът сериозно се притеснява за гостуването на Славия. Йордан Милиев е наказан, а Стойко Сакалиев и Бърнард Хейгън са контузени.

Все още не са уредени всички документи на новите попълнения - Карим Израилов и Евертон Джилио - Том. Съществува минимална възможност те да бъдат картотекирани утре.

"Смърфовете" ще тренират утре следобед в Пловдив, след което ще отпътуват за столицата, където ще отседнат в хотел "Амбасадор". В понеделник пък отбора ще пътува за Балчик. В черноморското градче те ще се готви за гостуването си на Калиакра в Каварна в сряда в двубоя от турнира за купата на България.

"Надявах се мачът с Калиакра да стане празник, а ето, че домакините започнаха със заяжданията. Първо искаха да играем на електрическо осветление, но ние не сме съгласихме. Ако излезе вярна информацията, която чувам, че ще пуснат по 20 лева билети за нашите фенове, смятам, че и БФС трябва да се намеси", заяви генералният секретар на Локо (Пд) Атанас Узунов.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).