Бултрасите погнаха Мъри от първия ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
15:32 / 12.12.2012
9553
Бултрасите започнаха с атаките към новия старши-треньор Станимир Стоилов още от първия му ден на работа. Те излязоха със специално обръщение към него, като му напомниха "знаем кой си и помним какъв си".

Ето цялото обръщение, публикувано на bultras.com:

Мъри, заповядай на Колежа!

Дано се почувстваш като Рафаел Бенитес на "Стамфорд Бридж"! Сигурно си струва да работиш за нас, но едва ли ще спечелиш повече от пачки банкноти. Ние знаем кой си и помним какъв си. Опитай се поне с нещо да си ни от полза или поне малко повече забавен. Футболът в Пловдив не е "победа и пак победа", може би защото не е така "правилен", както ти го разбираш, но има време (поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб.

Само те молим - не преигравай! Ти сам дойде при нас, ние теб не сме те искали. "Ботев Пловдив" има своя голям проект напред в дните си, големи амбиции, дано ги изпълни, но идеята "Ботев Пловдив" е отвъд всякакви амбиции, отвъд всякакви титли, купи и всевъзможни блещукащи дрънкулки.

Не го забравяй и се дръж прилично!


Актуализация: Оригиналната декларация бе променена в последствие. Текстът след промяната можете да прочетете тук!




Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).