Веско Минев при представянето си в Ботев: Тук се чувствам като у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
14:19 / 11.12.2012
6949
Защитникът на българския национален отбор Веселин Минев е първият футболист в зимната селекция на "Ботев", информира официалния сайт на "жълто-черните". Левият бранител подписа контракт за година и половина, влизащ в сила от януари.

Близнакът ще носи за втори път в кариерата си жълто-черния екип. Той игра на "Колежа" до лятото на 2006-та, след което премина в "Левски", а по-късно и в "Анталияспор". Преди по-малко от седмица Веселин Минев се раздели с турския клуб и вече е част от "Ботев".

След като договорът на играча стана факт, той коментира трансфера пред официалния сайт на клуба:

"Радвам се, че отново ще играя в "Ботев". Пазя само хубави спомени от първия си престой и вярвам, че сега всичко ще бъде още по-добре. Тук се чувствам като у дома, мога да кажа, че оттук тръгнах за големия футбол. В лицето на Станимир Стоилов "Ботев" разполага с добър и доказан треньор. С още няколко попълнения и малко късмет, мисля че през пролетта спокойно можем да влезем в челната тройка на "А" група."

Веселин Минев ще се присъедини към новите си съотборници още в сряда, когато ще направи първата си тренировка с тима.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).