Атанас Атанасов сигурен за Локо, Мечечиев води преговори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
13:07 / 11.12.2012
9011
Левият краен бранител Атанас Атанасов е първото ново попълнение на Локомотив Пловдив. Това заяви старши-треньорът на "черно-белите" Стефан Генов за Plovdiv24.bg. Наставникът също така обясни, че трансферът на Георги Мечечиев не е сигурен, тъй като се водят преговори между футболиста и ръководството на тима.

"Атанас Атанасов е сигурен за Локомотив. Георги Мечечиев го желая, но ако се стигне до споразумения между него и ръководството, тогава вече може да го броим са сигурно попълнение", коментира Генов пред Plovdiv24.bg.

Относно интереса на Локомотив към бразилския халф Том той отговори: "Да, проявяваме интерес към Том, но той си търси отбор в Бразилия. Ако евентуално не успее да си намери клуб в страната на кафето, имаме уговорка да се завърне на Лаута".

Относно дали има развитие около трансфера на Мартин Камбуров наставникът заяви: "Няма развитие все още около Мартин Камбуров. Аз го желая в Локомотив, но разговорите там са между него и Веселин Марешки".

Наставникът сподели, че е набелязал още футболисти, но не пожела да им спомене имената, тъй като още имат взаимоотношения със старите си отбори и не иска да им навреди.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).