35 бона заплата за Мъри в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
10:24 / 10.12.2012
8967
Ферарио Спасов няма да изведе Ботев срещу Славия в реванша от турнира за Купата на България следващия уикенд, заговори се вчера из Пловдив. Твърди се, че още днес ръководството на жълто-черните трябва да обяви назначаването на Станимир Стоилов за наследник на Феро.

Очаква се контрактът на Мъри да бъде за 2,5 години. Чистата му заплата в пловдивския клуб ще бъде 35 000 лв., като в контракта ще бъдат записани различни бонуси при постигане на резултати.

При това положение Ферарио Спасов няма да остане в клуба и ще се завърне в Литекс, където отново ще заеме стария си пост на шеф на академията. Освен него се очаква да бъдат освободени и доста други членове на спортно-техническия екип с изключение на директора Александър Александров

Извън екипа на Станимир Стоилов ще останат Костадин Видолов и треньорът на вратарите Лилчо Арсов, но на този етап е по-вероятно те да напуснат официално клуба след изиграването на реванша срещу Славия.

Двама от асистентите на Мъри почти сигурно ще бъдат дясната му ръка -Цанко Цветанов и бившият треньор на Любимец Стамен Белчев. Дори вчера се заговори, че именно Белчев и Видолов ще са хората, които ше водят Ботев в двубоя срещу белите следващия уикенд. 

Край Бирената имат морален ангажимент към Белчев. Той беше начело на Любимец през пролетта, когато отборът загуби с автогол от Ботев, за да могат Канарите да се доберат до бараж. Поради това не е трудно да се предположи, че Стамен е назначен през главата на Стоилов, за да има ръководството човек, който да контролира отвътре нещата.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (52)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).