Локо завърши сезона подобаващо, излъга Пирин на тежкия терен в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (141)
15:49 / 09.12.2012
16137
Локомотив Пловдив победи с 1:0 Пирин (Гоце Делчев) в мач от последния 15-и кръг на родната ни "А" група. На стадион "Локомотив" зрителите станаха свидетели на една здрава и мъжка битка на терена, тъй като проливния дъжд, който се бе изсипал часове преди мача и не спря по-време на срещата не позволи на двата отбора да разгърнат възможностите си. 

Като цяло липсваха головите положения пред двете врати. Двата тима заложиха най-вече на изсипани топки, тъй като калния терен просто не позволяваше друга игра. 

Единственото попадение в двубоя падна в 30-ата минута, когато след едно чудесно центриране на Марков от фаул, Рангел Абушев засече перфектно с глава и не остави никакъв шанс на вратаря Абдиков.

През втората част картината на терена на се промени. Борбата изцяло бе в центъра на терена, а удари в посока към двете врати нямаше.

С тази победа Локомотив събра актив от 24 точки, които го наредиха на 7-о мястол Пирин е 8-ми с 18 пункта.

Локо Пд - Пирин ГД 1:0
1:0 Абушев (30)

Локо Пд: Господинов, Марков, Кавдански, Ковачев, Атанасов, Златински, Маламов, Георгиев, Абушев (Михайлов), Стефанов, Станков (Дюлгеров)

Пирин Гд: Абдиков, Фиданин, Дреновички, Гуцев, Пиргов, Лапантов, Коцев (Шишков), Лазаров, Панайотов (Петров), Хазуров, Марчев



Виж коментарите (141)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).