Курдов: Не ми потръгна в Локо, по-добре е да си тръгна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:06 / 06.12.2012
6241
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Атанас Курдов е пожелал да прекрати договора си със "смърфовете", твърди Topsport.bg от възпитаника на Левски и Байер (Леврекузен). Наско вчера е говорил с треньорския щаб и получил разбиране за намерението си да напусне "Лаута", два месеца след като бе привлечен от отстранения Емил Велев-Кокала.

"Не ми потръгна играта в Локо и това е. По-добре ще бъде и за двете страни да се разделим. Говорих със старши треньора Стефан Генов, както и със спортния директор Христо Бонев. Последен думата за разтрогване на договора ще има президентът на клуба г-н Марешки", заяви Курдов.

Наставникът на тима Стефан Генов потвърди готовност за раздяла с футболиста.

"Да, говорихме с Наско и смятам, че се разбрахме. Локомотив не е неговия отбор и в това не влагам зъл намек, че до миналата година бе играч на Ботев (Пд). Наско има качества и ще бъде по-добре за него да потърси разгръщане на таланта си в друга среда", обясни Чечо.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).