Вили Вуцов: Късметът не беше с нас днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:22 / 02.12.2012
4112
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов бе изключително доволен след успеха с 3:0 над Ботев Пловдив в първия мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

"Щастлив съм, че тези момчета успяха да изпълнят тактическите задачи. Щастлив съм, че успях да се върна отново начело на клуба", заяви наставникът.

"Късметът не беше с нас днес, защото имахме поне 10 положения, които изпуснахме. Не всяко положение е гол, но създадохме 10-на положения", добави треньорът.

"Предстои ни важен мач с Левски. Имам претенции за червения картон, който получихме. Защото имаше подобна ситуация малко по-късно от страна на Ботев, но Живко Желев за съжаление, няма да играе в следващия мач. Но ще направим всичко възможно, за да се представим добре. Мисля, че времето сега ще работи за нас. Трябват ни резултати", завърши Вили Вуцов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).