Локо Сф няма шанс за Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:27 / 26.11.2012
2531
Няма шанс Мартин Камбуров да се върне в Локомотив (София), твърди "24 часа". При представянето си като старши треньор на "железничарите" миналия вторник Емил Велев обяви, че ще покани трикратния голмайстор на "А" група да облече отново червено-черната фланелка. Той бил обсъдил това със собственика Николай Гигов. Според запознати обаче това няма как да стане.

Кабуров бе продаден именно от Локо (София) в Китай през лятото на 2010 година. Тогава Далиен Шиде плати за нападателя 350 000 евро. Шампионът с Локомотив (Пловдив) за 2004 година подписа договор за 2,5 години, който изтече. Така той е свободен агент и вече обяви, че иска да остане в България.

На "Лаута" също поканиха голаджията да се върне, като това лично направи легендата на пловдивския клуб Христо Бонев. След разговор със собственика Веселин Марешки обаче Камбуров обяви, че има някои разминавания. Интерес към него имат още Черно море и Литекс.

При положение, че все пак не се уреди с отбор у нас, Мартин може да отиде пак в чужбина. Той може да се озове отново в Китай, но в друг клуб. Гърция също е вариант за опитния нападател.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).