Камбуров към Зума: Връщам се, само нека Марешки ми се обади

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (83)
12:36 / 23.11.2012
8971
Край на сагата! Мартин Камбуров се завръща в Локомотив Пловдив. Това е обещал нападателят в личен разговор с почетния президент на черно-белите Христо Бонев. Вчера Зума се е чул с голаджията, който е дал дума, че пак ще играе на "Лаута", но само при едно условие - собственикът Веселин Марешки да му се обади.

"Готов съм да се върна. Парите няма да са пречка. Не съм нагъл, но чакам Марешки да ми се обади. До сега така и не го е направил. Почувствах се пак у дома, усетих обичта на феновете по време на мача с Черно море", казал Камбуров на Христо Бонев.

В момента Марешки не е в България и се очаква завръщането му, за да бъде финализиран трансферът. Интерес към нападателя имат още Литекс и Лудогорец, макар разградчани да отричат.

Ако се върне на "Лаута", Камбуров за трети път ще облече черно-белия екип. Преди дни пък старши треньорът на Локомотив София Емил Велев заяви, че голаджията е добре дошъл в "Надежда". За последно той рита в китайския Далиен, но напусна тима, след като договорът му изтече.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (83)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).