Младшата на Локо(Пд) на полуфинал след дузпи срещу Локо (Сф)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
19:54 / 22.11.2012
4626
Локомотив е на полуфинал за купата на БФС. На Лаута днес "черно-белите" се наложиха над съименниците си от София, като победителят бе определен след изпълнение на дузпи.

В редовното време двата локомотива завършаха 2:2, но от бялата точка вратарят Кристиян Кацарев отчая съперника и стана герой с три спасени от общо четири дузпи.

В редовното време пловдивчани откриха първи резултата в 11-ата минута, когато Амер Алхусеин засече в мрежата с глава след центриране от корнер. Радостта не трая дълго, като 300 секунди по-късно Станислав Йорданов засече с воле от непосредствена близост 40-метров пас за 1:1.

Гостите стъпиха по-здраво и взеха инициативата, като в 32-рата минута Васил Пайталов изчисти от голлинията влизащата в мрежата на "черно-белите" топка.

Малко след почивката след центриране в купа от играчи именно кълбото рикошира злощастно в краката на Пайталов и столичани стигнаха до обрата с нелеп автогол. В 65-ата минута центриране на противоположната врата влезе в мрежата на футболистите от квартал "Надежда", точен за втори път бе Алхусеин. В 72-рата минута Асен Самуилов от домакините изпълни отличен пряк свободен удар, но топката намери напречната греда.

С този резултат завърши и редовното време, като спорът се реши от бялата точка.

Полуфиналите ще се играят пролетта, като жребият ще определи за съперник един от трите продължили отбора - Берое, Литекс и Левски.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).