Ботев елиминира Берое и вече е на 1/2-финал за Купата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:05 / 22.11.2012
2597
Ботев победи Берое с 2:1 в 1/4 финал от турнира за Купата на БФС при набор 97. "Канарчетата" надиграха своя съперник и заслужено гледат към 1/2 финалите, където след жребий ще срещнат някой измежду Лудогорец, Левски и Черноморец.

Двубоят в Стара Загора премина под пълната доминация на пловдивчани. В 15-ата минута Борис Тютюков направи отличен пробив и пусна топката към Георги Георгиев, който от движение разстреля вратаря на домакините. До края на първата част и двата отбора нямаха особени положения, като най-сериозните опасности за "жълто-черните" направи Виктор Пенчев, който на два пъти стреля от далечна дистанция към вратата на "заралии".

В началните минути на втората част възпитаниците на Тодор Зайцев наложиха натиск и Павел Муратев на два пъти изтърва отлични възможности за втори гол. Все пак в 69-ата минута Муратев се реваншира и се разписа за 2:0. Силите на домакините стигнаха само за почетно попадение, което падна 1 минута преди края на редовното време и бе дело на Златимир Илиев.

"Много съм доволен от момчетата, така трябва да играем. Подавахме си много добре, борихме се изключително много в средата на терена и като цяло стояхме по-добре от отбора на Берое.", заяви след двубоя треньорът на "канарчетата" Тодор Зайцев.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).