Генов: Мачът в Ловеч не ни трябва, защото няма да вземем Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
12:44 / 21.11.2012
5551
Треньорът на "Локомотив" (Пд) Стефан Генов призна, че са бавели играта след 60-ата мин на мача с "Черно море", а негови играчи умишлено си изкарали картони, за да пропуснат гостуването на Ловеч за купата в петък.

"След 60-ата мин отпаднахме физически, което е нормално, след като играем предимно с деца и те не са подготвени. Нормално беше при това положение да бавим времето и да рушим играта. Котев и Даниел Георгиев пък си изкараха картони, за да бъдат наказани срещу "Литекс", но после да са в състава за гостуването на "Берое" в "А" група. На нас мачът в Ловеч не ни трябва, защото няма да вземем купата. Затова ще пусна юноши. Нашият мач е под Аязмото и там ще се стремим към точки", заяви за "Народно дело" Генов.

Той не е съгласен също, че в последните 30 мин "моряците" са създали 4 положения за гол на "Лаута" - по две на Дончо Атанасов и Божилов. "Имаха едно - на Божилов, но ако на Дончо му броите всеки удар към вратата, може и повече да ги изкарате. Ние още в 3-ата мин пропуснахме. После при 1:0 Сашко Александров спъна Маламов, но не ни дадоха дузпа. В 59-ата мин пък Гошо Стефанов шутира с глава в аут, а по-късно, въпреки че вече съперникът имаше инициативата, от чиста позиция изтърва Серафим Михайлов", допълни Генов.



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).