Камбуров: Когато аз играех в България и вкарвах, Лудогорец не съществуваха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (116)
14:04 / 19.11.2012
12792
Мартин Камбуров отговори на декларацията на Лудогорец от миналата седмица, в която шампионите написаха, че нападателят на техен гръб си вдига цената.

"Искам да отбележа, че не съм преговарял с Лудогорец. Четох, че съм си вдигал цената с информациите, че са ме търсили. Само ще напомня, че когато аз играех в България и вкарвах голове, те все още не съществуваха", кометира Камбуров в актуално студио "Дерби".

"На 90% ще остана да играя в Бълагария. Разговарях с президента на Локомотив Веселин Марешки, имаме някои различия, но ще продължим преговорите. Шансовете са 50/50. Ще бъда щастлив, ако отново заиграя в Локомотив. Ако се запази гръбнакът - Кирил Котев, Христо Златински, Даниел Георгиев и аз, може да се получи добър отбор", допълни любимецът на "черно-белите" фенове.

Относно шансовете на Лудогорец, Левски и ЦСКА за титлата в "А" група, Камбуров сподели: "Само ЦСКА е рано да се отписва от борбата за титлата, защото имат добър отбор. Има доста мачове до края, но е нормално Лудогорец и Левски да се борят докрай. Не мисля, че Ботев са готови да се борят за титлата, не са лош отбор. Трудно ще им бъде да се преборят за титлата, поне според мен".


 

 



Виж коментарите (116)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).