Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) не се победиха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (176)
16:20 / 17.11.2012
20389
Отборите на Ботев (Враца) и Ботев Пд не излъчиха победител. Двата тима не можаха да си вкарат гол и завършиха 0:0 в мач от 13-ия кръг на "А" група.

Първото опасно положения пред една от двете врати бе пред тази на гостуващия тим в 15-ата минута, когато Игнасио Варела стреля силно и топката удари ръката на Бобан Грънчаров. Три по-късно липсата на късмет на "канарчетата" попречи да отбележат, след като Иван Цветков удари гредата засичайки центриране Вандер Виейра с глава.

В 35-ата минута Цветков профука чисто положения. Голмайсторът на "жълто-черните" остана очи в очи с вратаря на домакините, но се засуети и кълбото бе изчистено в корнер.

Домакините бързо отговориха чрез своя капитан Илия Илиев. Опитният халф стреля от границата на наказателното поле, Христо Иванов изби, но топката се върна при Илиев, който отново шутира, но Грънчаров изби от голлинията.

След почивката чистите положения пред двете врати липсваха. Домакините спретнаха здрав бетон отзад, като се наредиха в своята половина, а пловдивчани така и не можаха да превземат противниковата врата. 

С тази точка Ботев Пд запазва 3-ата позиция с 25 точки. Ботев (Влаца) остава в застрашената зона с актив от 11 точки.



Виж коментарите (176)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).