Локо скочи на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:37 / 28.02.2008
3807
Ръководството на Локо (Пд) се оплака от липсата на връзка между БФС и колегите от бразилската футболна федерация.

Повече от седмица от футболната ни централа не могли да осъществят контакт, за да поискат от Палмейрас жълтата карта на подписалия със "смърфовете" халф Евертон Джилио - Том. Това забавяне ще отложи за неопределено време дебюта на южноамериканеца, на когото от "Лаута" рачитат много.

Вчера пловдивчани картотекираха отбора си за пролетния полузен. Със състезателни права бе уреден вратарят Кирил Акалски. Новото попълнение имаше неизплатена глоба от есента, но от бившия му клуб Марица преведоха 1600 лв. в касата на БФС и така проблеми около него вече няма.

На ежеседмичната среща на втория в йерархията на "Лаута" - Атанас Узунов, със собственичката Галя Топалова бе решено, че до лятото представителният отбор ще играе без реклами на екипите. Очаква се договор с генерален спонсор да бъде подписан през следващия сезон.

До "железничарското" дерби в неделя с Локо (Сф) "черно-белите" ще се подготвят едноразово. Преди двубоя футболистите ще пренощуват в местния хотел "Метропол", който ще приеме представителния отбор на пловдивчани за първи път.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).