Зума разкри: Ще търсим играчи от Фиорентина и Удинезе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
10:46 / 13.11.2012
5790
Почетният президент на Локомотив Пловдив и отго­ворник за представителния отбор, школата и селекцията Христо Бонев разкри пред "Те­ма Спорт", че на полусезона тимът може да се подсили с футболисти от Удинезе и Фиорентина.

"Планираме до края на годи­ната с г-н Марешки да посе­тим италианските клубове Удинезе и Фиорентина. Искам да го запознаем с начина на ра­бота в тези отбори и още по­вече да го запалим по футбола. Може да вземем и някой техен играч с паспорт от ЕС - млади момчета, преотстъпени със­тезатели или такива, които не попадат в плановете им, а ние да ги развием, а защо не и про­дадем. Това ще търсим по вре­ме на визитата ни", коменти­ра Зума.

За посещението на двамата в Италия е съдей­ствал мениджърът на Даксон -Педриня.

"За 5 поста съм дал мнение на г-н Марешки, че трябва да се привлекат. И с една много силна подготовка вярвам, че Локомотив ще е много по-си­лен през пролетта", коменти­ра още Бонев. Той се върна към двубоя с Монтана.

"Това бе най-хубавият мач, който сме играли от начало­то на първенството. Аз и старши треньорът Стефан Генов сме поставили пред от­бора като цел да бият и в ос­таващите три мача до края на полусезона. Сега изостава­ме доста от челните места, но ако вземем и тези 3 мача, ще дръпнем в класирането", из­рази увереност почетният президент на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).