Стефан Генов: Нямам сантименти към Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:00 / 13.11.2012
2205
Треньорът на Локомотив Пд Стефан Генов заяви, че няма място за сантименти в предстоящия сблъсък срещу бившия му тим Черно море тази събота на Лаута. Черно-белите са амбицирани да продължат традицията от успешните си игри срещу варненци. Както е известно, Генов водеше Черно море до шестия кръг от настоящия сезон, след което си тръгна от морската ни столица.

- Сантиментите ми към Черно море няма да съществуват, когато двата отбора излезем на терена на Лаута. Уважавам отбора от Варна, но за нас са важни единствено трите точки от този мач, спечелването, на които няма да е никак лесна задача . След срещата ще пожелая успех на Черно море по-нататък в първенството, заяви пред "7 дни спорт" Стефан Генов.

Специалистът познава в детайли играта на варненци, както и качествата на всеки отделен футболист на Черно море и се надява това да помогне на черно-белите да изковат победата.

- Очаква ни много труден мач срещу един много качествен отбор. Дори смея да твърдя, че с наличието на Камазола, Еденилсон и Георги Илиев, Черно море разполага с най-добрата халфова линия в България, изчетка съперника наставникът на пловдивчани.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).