Бивши играчи на Локо Пд бягат от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:38 / 09.11.2012
5298
В ЦСКА получиха заплати­те си за месец август. Това стана непосредствено преди отборът да замине със само­лет за Варна, където в събота гостува на Черно море. Така в момента клубът дължи по една заплата на футболисти­те си. Тази за месец септемв­ри, пише "Тема спорт".

Възнагражденията за октомври стават дължими на 25 ноември. Поне така твър­дят от юридическия отдел на червените. Има обаче и състезатели, които са по-назад с полагащи­те им се вземания.

Един от тях е контузеният Костадин Стоянов. Той още не си е по­лучил парите за август и ако прецени, може да разтрогне договора си. Това обаче едва ли ще се случи. Защитникът най-вероятно ще бъде даден под наем на чуждестранен клуб по време на зимната па­уза в първенството.

В същото време стана яс­но, че Юнес Бенжелюн и Илиас Кирякидис със сигурност ще се разделят с ЦСКА през зима­та. Те ще разтрогнат дого­ворите си с клуба срещу две допълнителни заплати - за януари и февруари.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).