Марин Петров: Интриги ме прогониха от "Лаута“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:57 / 08.11.2012
6949
Интриги са прогонили Марин Петров от "Локомотив" (Пд), съобщи за "Народно дело" самият той. Халфът разтрогна договора си по взаимно съгласие с клуба и днес се прибира във Варна.

"Влиятелните хора от ръководството ми правиха интриги зад гърба. Брояха ме за човек на Марешки и постоянно се занимаваха с мен - какво съм казал, какво не, кога съм го казал, пред кого и т.н. Нямаше как да издържа на подобно отношение, дори късно си тръгнах", заяви Марин.
Техничарят се завръща в "Спартак 1918", след като Иван Найденов и Живко Великов го искат в тима.

"Нямам обаче право да играя за спартаклии до края на есенния полусезон и затова само ще поддържам форма с тях. Ако всичко е нормално, през януари ще подпишем договор и започвам зимна подготовка. Иска да приключа с футбол в "Спартак 1918", ако е в "А" група, още по-добре", допълни 35-годишният Петров. Последният не съжалява, че през август е напуснал варненския тим, да се премести на "Лаута": "Отидох в Пловдив, защото ми се предостави шанс да играя в "А" група, и то в отбор с име, история и великолепна публика. Предвид това, че ни ми остава много време на терена, тази възможност не бе за изпускане."



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).