Страх от съдийски тесли тресе Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
08:47 / 31.10.2012
11845
Локомотив Пд имат сериозни опасения от съдийството преди днешния мач с Литекс. Безпокойството на Лаута идва от последния двубой, когато черно-белите бяха порязани от рефера Георги Игнатов при гостуването на Левски. Свирката днес ще надува софиянецът Николай Йорданов.

- Разбира се, че имам опасения от съдийството, няма как да е иначе, след като от началото на сезона общо в четири мача отборите, на които съм треньор, са жестоко порязани от реферите. Последният случай е двубоят срещу Левски на Герена. Много се насъбра от началото на сезона. Освен това в предаването по телевизията постъпиха много некоректно, тъй като излъчиха друга ситуация, а не тази, при която претендираме за засада при гола на Левски - заяви пред "7 дни спорт" треньорът на Локото Стефан Генов.

Чечо заяви, че няма да съхранява своите футболисти за неделното пловдивско дерби и днес срещу Литекс ще заложи на всички, които са здрави.

- Литекс e по-силен отбор от миналия сезон, виждате, че техните футболисти са гръбнакът на националния ни отбор. Но нас не ни е страх и ще се опитаме отново да отстраним ловчанлии от турнира, още повече че крайният победител ще се определи в две срещи. Ще играем за победи и на двата фронта и няма да се съхраняваме за пловдивското дерби - завърши Генов.

Противниците от Литекс пък декларираха, че отиват в Пловдив с надеждата да спечелят двубоя. Както е известно, двата тима направиха зрелищно равенство - 2:2 за първенството пак на Лаута. Няма контузени футболисти сред основните играчи на Христо Стоичков, като единствено младият Никола Колев е извън сметките. За оранжевите се завръща в игра капитанът Йеленкович, който срещу Монтана изтърпя наказание. Това почти сигурно означава, че той ще е титуляр срещу пловдивчани, по всяка вероятност заедно със Сашо Цветков. Отново се очаква Исмаил Иса да води атаката на ловчанлии срещу Локомотив.



Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).