Локо взе нападател от Манчестър Сити

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (159)
14:38 / 26.10.2012
23859
Локомотив Пд хвърли бомбата с привличането на нападателя Серафим Михайлов. Днес на пресконференция преди двубоя с Левски, юношата на Спартак Пд бе представен официално като играч на "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Михайлов бе представен лично от почетния президент на "смърфовете" Христо Бонев. За последно Серафим се подвизаваше в юношескаата формация на шампиона на Англия Манчестър Сити, с който до успя да вдигне трофей.

"Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на Локо. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора", каза младият талант на представянето си.

От своя страна Бонев заяви:"Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. Още като се върна от Англия направихме контакт с него и неговия треньор преди години Митко Джоров, и веднага след разговорите, които проведе с мен Серафим изрази съгласието си да дойде в Локомотив".

"Приветствам Серафим с добре дошъл в нашите редици и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване", допълни още Зума. 




Виж коментарите (159)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).