Клубовете скочиха на Валентин Михов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 25.10.2012
1983
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не иска фирмата на Валентин Михов - S.V.-RSA да бъде посредник между клубовете, БФС и телевизиите за в бъдеще.

"Ние представителите на футболните клубове сме с две ръце "за" излъчването на мачовете по телевизията. Народът има нужда от това. Друг е въпросът, че договорите, които са подписвани до сега между телевизиите и БФС, не са парафирани в интерес на футболните клубове. Не може фирмата S.V.-RSA вечно да бъде посредник между отборите и телевизиите. Ние не искаме това нещо. Искаме сами да решаваме тези въпроси. Да, под егидата на БФС, съвместно с БФС, но никога, никога повече през посредници, защото те играят ролята на един бушон, който обира парите и лишава клубовете от средствата, които са си заработили. Чудят се как да ни точат под формата на глоби за щяло и нещяло. То и без това парите стигат за семки. Нова среща ще има, когато кажат от БФС" заяви Стефанов пред "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).