Пет "канарчета" се борят за нови договори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:45 / 24.10.2012
4224
Петима футболисти на Ботев (Пд) ще трябва да се доказват пред спорт­но-техническия щаб, тъй като договорите им изтичат през лятото на 2013 година.

До края на кон­трактите на вратаря Христо Иванов, защитниците Ангел Рахов, Йордан Христов, Ивайло Димитров и нападателя Петър Атанасов остават малко повече от 6 месеца.Със сигурност в близ­ко бъдеще шефовете на "канарчетата" ще седнат на масата, за да прераз­гледат условията и да предложат нови догово­ри на част от играчите.

Най-често в сметките на Ферарио Спасов попадат Ангел Рахов и Йор­дан Христов, докато Христо Иванов, Петър Атанасов и Ивайло Ди­митров повече запълват дупки в състава. Има вероятност на вратаря, на­падателя и Шведа да не им бъдат предложени нови контракти. Ако не се стигне до споразуме­ния през зимата, футболистите могат да подпи­шат предварителни дого­вори с други клубове.

Всичко зависи от това какво ще покажат до края на първенството и в мачовете за Купата. Със сигурност Ферарио Спа­сов има намерение да подсили състава си още повече. Част от стратеги­ята му е да поддържа се­риозна конкуренция на всеки пост, но и да не надвишава бройката от играчи, с която може да води ефективен трениро­въчен процес.

Източник: "Меридиан Мач"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).