Марешки: Гарантирам, че при нас вече няма "черно тото"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
10:18 / 22.10.2012
12873
Собственикът на Локомотив Пд Веселин Марешки заяви в "Гореща точка" по ТV7, че не премиерът на България Бойко Борисов, а бившият бос на клуба Константин Динев го е накарал да оглави "черно-белите".

"Бях поканен от Коко Динев. След това имах разговор с Христо Бонев и Атанас Узунов, които бяха в ръководството на клуба. Те ме срещнаха с премиера Бойко Борисов и взех решение да се захвана с още една сфера", заяви Марешки. 

"Нашата основна задача е задряваването на клуба и най-вече изчистването на имиджа му. Не сме гонили играчи. Когато Коко си тръгна, си ги взе. Единствено гласувахме доверие на треньора, но като видяхме резултатите, го махнахме", коментира Марешки.

Аптекарският бизнесмен коментира и спекулациите за "черно тото", в които обвиняваха "смърфовете" и Динев. "Не искам да коментирам в какво го замесват Коко. Притесняваше ме, но гарантирам, че при нас вече няма "черно тото", заяви Марешки.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).