Ферарио: Равностоен мач, спечелихме заради вратаря ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
20:57 / 21.10.2012
5117
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов остана доволен от победата на своя тим с 1:0 при гостуването на Литекс, но не пропусна да поздрави и домакините за тяхната игра.

"Трябваше да покажем характер, агресивност и майсторство в един труден мач. Двубоят бе равностоен. Мисля, че протече в духа на футбола, това е най-голямото достойнство. И двата отбора се опитаха да играят и да се надиграват."

"През втората част ситуациите наистина бяха пред нашата врата и само изявите на вратаря ни позволиха да спечелим. Литекс също заслужаваше да вземе нещо от мача."

"Защо се върнахме назад през второто полувреме? Това се дължи на домакините - те се активизираха, заиграха доста бързо, вкараха втори нападател. Промяната в поведението ни се дължи на тях. Агресивните им действия и по-добрите изпълнения доведоха до разбъркванията пред вратата ни, това е, няма друга причина."

"Не може да не е специален този мач. На този стадион, както се казва, ми е минал живота досега. Имам само хубави спомени. Тази носталгия ще я има винаги, където и да съм."

"Радвам се за младите играчи на Литекс. Не искам да се тиражира моето име. Работил съм с добри треньори в тяхната школа, не е само моя заслугата. Надяваме се и в други академии да проучат какво сме направили и да направят нещо подобно."

"За мен малко повече жълти картони имаше в мача на фона на спортсменската игра. Не мисля, че се радваме на добро съдийство през този сезон."

"Този мач е първият от една доста трудна серия - Литекс, сега идва ЦСКА. Сигурен съм, че стадионът ще бъде пълен. Очаква ни един безкрайно интересен сблъсък с "червените", завърши Спасов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).