Ботев с Караславов и Бамого в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
12:15 / 20.10.2012
8939
Новото попълнение на Ботев Пд Хабиб Бамого попадна в разширения състав за гостуването на Литекс. Ферарио Спасов включи в списъка от 18 футболисти нападателят и така французинът може да запише официалния си дебют за "жълто-черните" по-малко от седмица, сред като се присъедини към клуба.

За мача в Ловеч в групата се завръща и капитанът на отбора Асен Караславов. Защитникът пропусна последните 4 мача заради контузия, получена в благотворителния мач срещу Сливен в началото на септември.

Около 9 часа спортно техническия щаб и футболистите отпътуваха с клубния автобус от стадион "Христо Ботев" към града на люляците, където ще се проведе и последната тренировка преди мача с Литекс.

Групата за мача:

Ернестас Шеткус, Христо Иванов, Стефан Станчев, Асен Караславов, Йордан Христов, Ангел Рахов, Артур Енрике, Бобан Грънчаров, Томаш Иршак, Рубен Паласуелос, Тодор Неделев, Петър Атанасов, Мариян Огнянов, Костадин Дяков, Иван Цветков, Вандер Виейра, Станислав Костов, Хабиб Бамого

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).