Феро: Мачът в Ловеч ще е по-интересен от ЦСКА-Левски, искам агресивен Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (87)
14:00 / 19.10.2012
14145
"Без съмнение в Ловеч ни очаква един тежък мач. Домакините играят много агресивно, затова искам моят отбор да отвърне със същото. Като старши треньор искам да показваме постоянство и характер в гостуванията и се надявам пред многобройните ни фенове да го покажем." Това каза на пресконференция днес наставникът на Ботев  Ферарио Спасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

През паузата на шампионата тренирахме нормално, настроението в отбора е добро. Смятам, че с последните победи над Пирин Гоце Делчев и Локо София излязохме от леката безтегловност, в която бяхме попаднали след поражението от Берое в Пловдив.

В Ловеч е преминала почти цялата ми кариера като футболист и треньор, но сантиментите свършват дотук. Изцяло концентрирам съм за предстоящия двубой и за това как ще се представи Ботев.

Караславов постепенно се възстанови от неприятната травма, запознат съм и с кондиционното състояние на Бамого и смятам, че на един определен етап от мача те ще могат да се включат пълноценно. Очаквам този мач да е по-интересен от дербито ЦСКА-Левски", заяви още Феро.

"Това е първият ни двубой от тежката серия, която ни предстои. И двата тима умеят да играят футбол и се надявам да стане интересен сблъсък", каза пък спортният директор на "жълто-черните" Александър Александров.


Виж коментарите (87)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).