Ботев падна от Вардар в контрола, отменят гол на Минев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:29 / 09.02.2008
5932
Ботев загуби първата си контрола от подготвителния лагер в Хърватска. "Канарчетата" паднаха с минималното 0:1 от Вардар (Скопие). Единственото попадение падна във втората минута на срещата. Тогава острието на гостите Моисов се възползва от колективна грешка на защитата пред Арсов и откри резултата.

След попадението "жълто-черните" се активизираха и заиграха по-добре от своя противник, но така и не успяха да реализират. Гол на Минев след почивката бе отменен, заради съмнително положение на засада. Съдията пропусна да отсъди и чиста дузпа за "канарчетата" след игра с ръка в наказателното поле на защитник на Вардар.

Ботев: Лилчо Арсов, Даниел Божков, Йордан Минев, Апостол Попов, Илиян Гаров, Васил Василев, Георги Аврамов, Мауро Алегре, Георги Какалов, Дормушали Саидходжа, Георги Христов (Славчо Тошев, Николай Харизанов, Красимир Кръстев, Любомир Витанов, Илиян Йорданов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).