Бобан Грънчаров: Готов съм да приема българско гражданство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
13:20 / 05.10.2012
5469
Централният защитник на Ботев Пд Бобан Грънчаров заяви, че отборът трябва да се раздаде на 100% утре срещу Локомотив Сф, за да може трите точки да останат в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Последните два мача не показахме това на което е способен Ботев Пд, така че искам утре да покажем качествен футбол. Да се раздадем на 100% и ако го направим това, мисля че трите точки ще останат в Пловдив", заяви . 

Македонският национал също така призна, че една от причините да приеме офертата на пловдивчани е амбициите, които има отбора. 

""Амбициите, които имат Ботев Пд ме накараха да приема офертата им. Другата причина е за да бъда по близо до семейството си, тъй като 10 години бях далече от тях", коментира Бобан. 

Бранителят също така призна, че е готов да приеме българско гражданство, за да може да отвори място на място на друг чужденец да заиграе в Ботев Пд.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).