Собственикът на Локо Пд: И друг път съм купувал ненужни неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (265)
10:39 / 05.10.2012
26232
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки призна, че е бил помолен да спаси "смърфовете" и лесно се е навил да замени Константин Динев на "Лаута". За варненския бос обаче "черно-белите" са "ненужно нещо", но той сподели, че и друг път си е купувал неща, от които няма нужда.

"Бях помолен да купя Локомотив, да спася клуба. И друг път съм купувал неща, от които нямам нужда", каза в ефира на btv аптекарският бос Веселин Марешки на въпрос защо е решил да влезе в българския футбол.

Варненският богаташ аргументира и решението си да подложи на изпитание лоялността на "черно-белите", след като подложи футболисти на детектора на лъжата.

"И преди съм пробвал уреда, за да видя дали ще се оправдаят съмненията ми. Взел съм професионален детектор. Мисля, че е много точен. Пробвал съм го веднъж, за лични цели. Исках да видя дали ще се оправдаят съмненията ми спрямо един човек. За мен е важно да разбера дали въобще някога даден футболист е участвал в уреждане на мачове. Веднъж замесен, той вече е покварен", коментира Марешки.



Виж коментарите (265)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).