Феро: Дано тази победа ни върне психологическата наслада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
19:43 / 29.09.2012
5727
Наставникът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов сподели, че тимът му е имал късмет при победата с 1:0 над Пирин Гоце Делчев. Гостите се наложиха с гол в продължението на срещата, която според Спасов е трябвало да завърши наравно.

"Странно протекоха последните два мача за Ботев - с Берое и днес. Срещу Берое играхме по-добре, но загубихме. Днес не мога да кажа, че съм доволен в игрови план. Пирин имаше повече положения, но нашата борбеност до последния момент ни даде възможност да отбележим един гол. Спечелихме този мач след напрежението, което имаше от домакинската загуба. Доволен съм от момчетата, че се бориха до последната минута. Пирин заслужаваше поне точката в този мач. Това бе реалният резултат. В крайна сметка щастието се усмихна на нашия момент. Дано тази победа ни върне по-добрата психологическа наслада. Лесно преотстъпвахме топката на домакините. Пирин направиха не малко атаки. Това, че не отбелязаха гол е плод на шанс и късмет. Не можем обаче винаги да разчитаме на тях", коментира Ферарио Спасов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).