Борис Халачев: Искаме да играем в залата на ПУ, веднага щом е готова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:20 / 27.09.2012
2259
Многофункционалната зала на Пловдивския университет, която бе официално открита през месец юни, все още не може да приеме мачове по волейбол или други мероприятия, тъй като все още няма Акт 16. Именно затова турнирът за Купа Пловдив ще се проведе в по-малката зала Олимпиада въпреки желанието на организаторите от ВК Марица (Пловдив) да посрещнат елитните си гости в новото бижу на Града под тепетата. Остава висящ и въпросът за домакинствата на Жълтите в предстоящия сезон на женската Национална волейболна лига на България, първото от които трябва да се проведе на 19 или 20 октомври.

"Проведени са разговори с ръководството на университета. Те знаят за нашето желание да играем нашите домакински мачове там", разказа мениджърът на Марица Борис Халачев. "Кога ще стане това не зависи от нас. В момента, когато залата стане годна за провеждане на състезания, ще проведем нови разговори и се надяваме по най-бързия начин да заиграем там - ако не за началото на сезона, то поне за втория полусезон. Интересът към волейбола в града се увеличава. В зала Лаута не можем да предоставим на нашите фенове нормални и комфортни условия за гледане на една волейболна среща. Затова от миналия сезон започнахме да играем мачовете си в зала Олимпиада. Оказа се обаче, че при по-интересните срещи дори тази зала не може да предостави нужния капацитет. За нас е важно все повече хора да идват да ни подкрепят и, дай боже, да се радват на нашите успехи."


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).