Марешки дава властта на адвокат в Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:19 / 26.09.2012
6119
Босът на Локо (Пд) Веселин Марешки ще даде властта в клуба на адвокат Николай Почеканов, счетоводителката Петя Диковска и 29-годишния Владимир Александров. На 19 октомври е свикано извънредно Общо събрание на акционерите на дружеството, на което бившият собственик на "черно-белите" Коко Динев официално ще се оттегли от "Лаута". Новите членове ще бъдат именно довереникът на Веселин Марешки - Николай Почеканов, както Диковска и Александров. 

На общото събрание ще бъде възложено на Съвета на директорите да излъчи кой да бъде изпълнителен директор. По информация на "Меридиан Мач" адвокат Почеканов ще бъде избран за силната фигура в Локо (Пд). Той обаче не искал да се ангажира с поста.

Вчера Марешки сложи нова охрана на стадиона в парк "Лаута". За сигурността ще бди фирмата "Армейски щит", която е близка до варненеца.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).