Ботев Пд се издъни срещу Видима в Елитната до 19 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:21 / 17.09.2012
2377
Ботев и Видима завършиха 2:2 в мач от 5-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. По този начин "канарчетата" продължиха с неубедителните си резултати от началото на сезона.

През всичките 90 минути "жълто-черните" имаха превъзходство на терена в Севлиево, но липсата на концентрация в завършващия удар ги лиши от победата.

В 35-ата минута домакините поведоха, след като футболист в "синьо" проби по аутлинията и с удар от малък ъгъл прати топката в мрежата, като при 1:0 за Видима завърши първата част.

В началото на второто полувреме "канарчетата" изравниха чрез влезлия като смяна Лазар Марин. В 63-ата минута обаче севлиевци отново поведоха, след като вкараха от дузпа. 2 минути по-късно Лазар Марин изравни и даде надежди на "жълто-черните" за 3-те точки.

До края на двубоя възпитаниците на Иван Кочев се надпреварваха кой ще изпусне повече и по-чисти положения пред вратата на Видима. Най-сериозните пропуски направиха Данаил Йорданов и Венцислав Гюзелев.

"Не съм доволен. Направихме много пропуски в нападение, а в същото време допуснахме изключително елементарни голове - както за първия, така и втория.", заяви след мача треньорът на "жълто-черните" Иван Кочев.

Съставът на Ботев: Росен Андонов, Йордан Дочев, Радослав Терзиев, Димитър Мичков, Николай Андреев (46` Георги Бекриев), Петър Чобанов, Ивайло Тасков (80` Иван Андреев), Венцислав Гюзелев, Боримир Карамфилов (55` Христо Янчев), Лъчезар Ангелов (55` Лазар Марин), Данаил Йорданов.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).