Сашо Александров: Ботев Пд беше с класа над Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
09:07 / 17.09.2012
5552
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че тимът му е бил много по-добър от Черно море и е заслужавал да си тръгне с трите точки от "Тича".

"Ботев бе с класа над Чер­но море. Само нашите непрос­тими пропуски ни лишиха от победа. Домакините имаха своите положения, но нашите бяха много по-чисти и повече можем да съжаляваме за трите точки", каза Кривия след нуле­вото равенство.

Той отказа да коментира решенията на главния съдия Георги Йорда­нов, като заяви, че за това си има комисия в БФС.

"Искам да благодаря на нашата публика, която независимо от голямото разстояние до Варна отново ни накара да се чувстваме като домакини", заяви бивши­ят футболист на Левски.

От Ботев пък признаха, че нямат никакво намерение да се разделят с една от звездите си Вандер. Бразилският нападател е бил наблюдаван от скау­ти на Лудогорец в първите кръгове. От клуба обявиха, че цената на 24-годишния брази­лец е около 1 милион евро. Та­кава сума пък може да си позво­ли единствено чуждестранен клуб.



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).